De juiste accessoires voor bij jouw outfit

Het wordt wel eens gezegd dat accessoires een outfit kunnen maken of kraken en daar zit zeker een kern van waarheid in. Met een leuke accessoire zoals een riem, een tas of een leuke armband kun je net even dat accentje leggen óf natuurlijk een grote modeblunder maken. Wil je weten welke accessoires het beste bij jouw outfit passen? Lees dan vooral verder, want ik vertel je er graag meer over

Opvallende accessoires

Accessoires zijn accessoires die je heel subtiel en onopvallend kunt dragen, maar je kunt er ook de show mee stelen. Wanneer je kiest om grote of hele prominente accessoires te dragen, zoals een mooie dames riem, dan hebben we het over zogeheten statement accessoires (je maakt er als het ware een statement mee). Pas wel goed op als je ervoor kiest om een statement accessoire te dragen, vaak past dit type accessoire namelijk vooral goed bij meer minimalistische of rustige outfits. Ben je van plan om een vrij drukke outfit te dragen, bijvoorbeeld met verschillende prints, dan kun je misschien beter voor iets minder opvallends kiezen.

Subtiele accessoires

Zoals gezegd is het ook goed mogelijk om accessoires op een subtiele, minder opvallende manier te dragen. Als je outfit bijvoorbeeld al redelijk druk is, wil je liever niet dat de accessoires die je draagt al te prominent zijn. Het is dan vaak verstandig om bijvoorbeeld een klein, subtiel sleuteletui te kiezen in plaats van een grotere damestas. Over het algemeen geldt hetzelfde voor sieraden, zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Zorg ervoor dat je outfit in balans is en houd er bovendien rekening mee dat je accessoires qua kleur passen bij de kleding die je draagt.

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van accessoires of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke tas of portemonnee? Neem dan eens een kijkje op Lederwarenwebshop.nl.