22 oktober 2021

De mooiste schoenen van deze zomer

2 min read

Welke schoenen zijn deze zomer weer helemaal in de mode? Wij zijn voor je op zoek gegaan voor de hipste trends van dit seizoen. Wil je nog nieuwe schoenen aanschaffen deze zomer? Lees dan snel verder want wij geven tips en bespreken de leukste trends.

Vrolijke sneakers

Een trend die we deze zomer veel gaan zien, zijn de vrolijke gekleurde sneakers. Hoe feller de kleuren, hoe beter. Zo zien we veel, gele, groene, rode en zelfs paarse sneakers. Old skool vans dames sneakers heb je bijvoorbeeld in veel felle kleuren. Ook de combinatie van verschillende kleuren zie je terug op schoenen. Deze vrolijke gekleurde sneakers kun je super goed dragen onder een mooie jeans. Ook onder een korte broek staat het heel leuk. De dames kunnen een vrolijke sneaker ook goed combineren onder een rokje of jurkje voor een vrouwelijk en stoer effect.

Gekke patronen

Deze zomer zijn gekke patronen op je schoenen of sneakers weer helemaal in. We zien bijvoorbeeld veel blokjes terugkomen op de sneakers. Deze blokjes kunnen zwart wit zijn maar ook in felle kleuren. Daarnaast zien we veel streepjes, maar ook andere patronen en figuren zoals, bloemen, zonnetjes en andere zomerse afbeelding.

Witte schoenen

Net als vorig jaar, zien we deze zomer weer veel witte schoenen, zoals nikes air max 1. Witte schoenen zien er lekker fris en zomers uit en zijn eigenlijk bij elke outfit te combineren. Zo staat een witte schoen goed onder een spijkerbroek maar ook onder een nettere chino. Je kunt witte schoenen eigenlijk met elke kleur goed combineren. Super handig dus! Wat minder handig is, is dat witte schoenen snel vies worden en je snel beschadigingen ziet aan de schoen.

Slippers

Een andere trend van deze zomer is de slipper. Slippers worden steeds meer gedragen als een casual kledingstuk. Niet meer alleen op de camping of in het zwembad dus. Vooral slippers van sportmerken zoals nike en adidas zijn erg populair.