Dsquared2: de hipste sneakers

Dsquared2

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel schoenenmerken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt de bekende merken zoals Nike, Puma en Adidas, maar ook nieuwe schoenen die steeds hipper worden. Zo is Dsquared2 de laatste jaren enorm gegroeid als kledingmerk, waarvan de schoenen een van hun grootste promotiemiddelen zijn.

Het aanbod van Dsquared2

De schoenen zijn dus niet het enigste wat Dsquared2 te bieden heeft. Naast het mooie schoeisel verkopen ze ook kleding, tassen, parfum en nog véél meer. De jeans zijn het voornaamste waar ze bekend mee zijn geworden. In 1994 is het merk door twee broers Dan en Dean (vandaar de naam) opgericht in Canada. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van Diesel.

De laatste jaren is het merk ook in Nederland een grote speler geworden. Je ziet ze inmiddels overal op straat terugkomen met jongens die de jeans dragen of de hippe sneakers. Ook gebruiken ze veel bekende mensen in hun reclames, zoals recentelijk Zlatan Ibrahimovic.

Waar koop je de sneakers?

Je kan in veel winkels de schoenen kopen. Shoebaloo verkoopt ook de sneakers van Dsquared2, zowel voor mannen als voor vrouwen. Naast de sneakers verkopen ze ook accessoires, zoals mondkapjes en petten. Deze zie je ook steeds vaker voorbijkomen in het straatbeeld.

De schoenen worden vooral gedragen door jongeren tussen de 16 en 25 jaar, maar zijn voor iedereen toegankelijk. Gelukkig wordt er dan ook niemand buitengesloten en kan iedereen de schoenen kopen. Wil jij ook een nieuw paar schoenen kopen? Bekijk dan het ruime aanbod hier: https://shoebaloo.nl/dsquared2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *