22 oktober 2021

Een dad sneaker past bij iedere kledingstijl

2 min read

Of de vibe die u zoekt, ontspannen of gepolijst is – ja, het is mogelijk om een dad sneaker in de richting van verfijnd te sturen – met een beetje knowhow bent u misschien in staat om ze met zelfvertrouwen uit te trekken.

Het tijdperk van de dad schoen is nog steeds aan de gang. Deze “dad sneakers” trend bestaat al een hele tijd in ons leven (ja, in het heden en zelfs in de tijd dat u oude man low-key fashion was). En voor zover we voelen, is er nog niemand ziek van. We vragen ons af hoe lang deze jaren 90-vibe zal duren. Laten we hoe dan ook de schoonheid ervan waarderen, zolang het er is.

 Het uiterlijk van de schoenen zorgt voor verdeeldheid

 De “dad schoen”. Wat wordt beschouwd als een echte ‘dad sneakers? Ze hebben een behoorlijk dik silhouet. Het uiterlijk van de schoenen zorgt voor verdeeldheid, omdat ze nogal verschillen van de slanke, elegante stijlen die sommigen vroeger dragen. Ze zien er misschien “lelijk” uit, maar zijn nog steeds erg comfortabel.


 Mix and match met verschillende kledingstijlen

 Denk aan onopvallende witte schoenen, gecombineerd met kokersokken en Lee-spijkerbroek. Vergeet ook niet te vermelden dat ze ‘uit de mode’ zijn of dat ‘alleen vaders ze dragen’ – en beweren dat ze comfortabel zijn. Om eerlijk te zijn: het woord ‘lelijk’ is in sommige gevallen de ‘schoen’ die misplaatst is – zo verschrikkelijk zijn ze niet.

 Dad schoenen hebben hun naam te danken aan hun retro uiterlijk

 Als we de “Urban Dictionary” bekijken en lezen wat ze de wereld uitleggen; we waren het daar zeer mee eens en begonnen beslist deze “dad shoe” trend of het gebruik van het woord te heroverwegen. Dad schoenen hebben hun naam te danken aan hun retro uiterlijk. De meeste zien eruit alsof ze rechtstreeks uit de jaren 80 kledingkast van uw vader komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *