22 oktober 2021

Een Trainingspak kopen

2 min read

Ben je op zoek naar een nieuw trainingspak? Wanneer je een trainingspak kopen gaat let je natuurlijk op een aantal punten. Ten eerste is je persoonlijke smaak natuurlijk een belangrijke factor, je koopt een trainingspak niet alleen maar omdat hij fijn zit. Het oog wil ook wat. In dit artikel ga ik dieper in op de verschillende soorten trainingspakken, en probeer ik jou wat tips te geven. Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een trainingspak? Dit artikel is niet bedoeld om bepaalde merken te promoten, het is een puur informatief artikel voor mensen die hulp nodig hebben bij het kopen van een trainingspak.

Verschillende soorten trainingspakken

Naast de verschillende merken, heb je binnen een voetbalclub bijvoorbeeld ook nog verschillende trainingspakken, de trainingswear en de travelwear. Ieder merk heeft ook weer zijn eigen soorten trainingspakken. Voor nu neem ik de merken Nike en Adidas even als voorbeeld. Zo heeft Nike trainingspakken die gedragen worden voor wedstrijden en presentaties. Maar ook trainingspakken die gedragen worden tijdens een training, en pakken die gedragen kunnen worden in je vrije tijd. Ieder trainingspak gebruikt ander materiaal, dit heeft ook weer invloed op de pasvorm. Let daar dus op wanneer je een trainingspak kopen gaat, vraag jezelf “waarvoor wil ik hem gebruiken”. Ook Adidas heeft trainingspakken die gedragen kunnen worden tijdens een presentatie, of voor een wedstrijd. Adidas verkoopt ook replica trainingspakken, dit zijn replica’s van de pakken die gedragen worden voor een wedstrijd of tijdens een presentatie. De top trainingspakken van Adidas worden gedragen tijdens een training. De sweat trainingspakken van Adidas worden meestal gedragen in het dagelijks leven, dit is dus in je vrije tijd.

Complete set of losse delen

Met een trainingspak kun je goed combineren. Loop je liever in een geheel pak? Of draag je liever alleen een trainingsbroek of jas? Je kunt het bijvoorbeeld perfect combineren met een casual stijl, draag gerust een trainingsjas boven een stoere spijkerbroek. Er is enorm veel keuze, van clubs en nationale elftallen, tot specifieke merken. Voor veel mensen is een trainingspak kopen ook een traditie, zo zijn er mensen die bijvoorbeeld collecties van hun favoriete voetbalclub sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *