22 oktober 2021

G-star blijft gewoon klasse!

1 min read
G-Star

Ik ben al lang een fan van G-star en koop regelmatig kleding van dit merk. Ik ben namelijk een fervente liefhebber van denim. Ik ga niet echt voor de klassieke denim, maar wel voor denim met juist dat kleine tikkeltje meer. En dat heeft dit label helemaal. Maar tot nog toe deed ik mijn aankopen alleen in gewone winkels. De laatste tijd lukt het me minder en minder om urenlang te shoppen. Soms zie ik iets moois maar is de winkel juist gesloten of hebben ze toevallig mijn maat niet. Via een vriendin leerde ik online shoppen voor mijn favoriete merk. En ik ben hier echt wel blij mee.

G-Star

Mijn nieuwe laarzen zijn top

Ik was dringend toe aan nieuwe laarzen, en dat was voor mij mijn ‘test’ bestelling online. De laarzen werden snel geleverd en de betaling verliep zonder problemen. Wat een luxe: gewoon van thuis uit, op een moment dat je zelf kiest, je kleren kopen. En ik was verrast van het assortiment op de website. Enkel en alleen van G-star is er heel wat te verkrijgen. Dat uitgebreide assortiment vind je niet in een gewone winkel. Ik ga binnenkort op vakantie naar de bergen en kan best wel nog een extra jeans, een jas en een trui gebruiken. Ik weet nu al waar ik die zal kopen, zeker weten!