22 oktober 2021

Het perfecte dagje strand met deze strandschoenen van Cayucos!

2 min read
veel kleuren

Een dagje naar het strand gaan vind ik heerlijk. Wanneer kan ga ik graag een dagje uitwaaien bij het strand in Nederland, vooral wanneer het in de zomer lekker warm is. Maar ook wanneer ik een strandbezoek tijdens een fijne zonvakantie geniet ik hier volop van. Maar wanneer ik een bezoekje breng aan een strand heb ik wel altijd een probleem met mijn schoenen. Vaak moet ik dan de hele dag op slippers lopen, wat ik niet fijn vind. Of ik moet mijn schoenen uit doen voordat ik in de zee kan lopen, om ze later weer met moeite aan te trekken. Een tijdje geleden kwam ik strandschoenen van Cayucos tegen. Deze strandschoenen leken mij echt de juiste oplossing!

grote collectie

Eco schoenen

Of je nu op vakantie bent naar een warm land of hier in Nederland het strand bezoekt, fijne schoenen voor het strand zijn haast een must. De schoenen van Cayucos zijn perfect voor het strand. Na een dagje strand worden je schoenen vaak nat, maar dat is voor deze schoenen echt geen probleem. Je kan ze heel eenvoudig in de schaduw laten drogen en daarna kan je ze zo weer aan. De collectie van Cayucos is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en in allerlei leuke kleurtjes. Zo bestaan de strandschoenen voor dames uit 13 kleuren die uiteenlopen van leuke basic kleurtjes tot felle kleuren voor de zomer. Zo heb ik zelf eerst een eenvoudige, witte kleur besteld om de schoenen te proberen. Maar ik weet nu al dat ik straks ook andere kleuren van de strandschoenen van Cayucos ga bestellen! Ik ben er namelijk echt heel tevreden over. Ze staan heel leuk onder elke outfit en op het strand zijn ze ook ideaal. Daarnaast passen ze heel gemakkelijk je koffer en kan je ze daarom met gemak meenemen op vakantie.

ideale schoenen