22 oktober 2021

Ik kan niet zonder mijn ViaVai

2 min read

Schoenen, schoenen en nog meer schoenen. Ik kan geen genoeg krijgen van schoenen! Ik heb natuurlijk mijn all time favourites, maar daarnaast kijk ik altijd actief uit naar andere merken, nieuwe stijlen en probeer ik graag iets nieuws uit! Sinds kort heb ik dus een nieuw favoriet merk schoenen. Via Vai! Mijn beste vriendin tipte mij over dit geweldige merk en ik kan sindsdien niet zonder mijn ViaVai! Ben jij net als ik een fervent online shopper en schoenen-fanaat? Lees dan snel verder, zodat jij ook op de hoogte bent van het beste merk in schoenenland. Inclusief stylingtips 😊

ViaVai enkelboots

Net als menig ander merk heeft ViaVai verschillende soorten schoenen. Sneakers, laarzen en enkelboots zijn slechts een kleine greep uit hun spraakmakende collectie. Ik ben een enkelboots lover, vooral in de herfst draag ik deze schoenen het liefst. Je kunt het namelijk perfect combineren met allerlei soorten stijlen. Spijkerbroek, rokje met legging, panty, jurkje, the sky is the limit! Goed voor zowel het was frissere weer, als een mooie nazomerse dag. Enkelboots rocken elke look! Mijn enkelboots van ViaVai zijn van echt leer gemaakt en hebben een mooie stoere gesp, waardoor ik het ultiem kan combineren met een wat stoerdere leren rokje en een paar maillots. Leuk fleurig topje erop en ik ben klaar om op een terrasje te zitten met een heerlijk kopje koffie!

ViaVai sneakers

Of wat dacht je van een paar hippe sneakers? Ik heb een paar runners met platformzool die echt ontzettend mooi zijn! Heerlijk voor onder een lichte spijkerbroek. Ze zijn bruin van zacht suède met een all-over dots printje en een padded detail aan de zijkant. Deze sneakers zijn echt even anders dan de doorsnee sneakers, en als je dus van een originele stijl houdt, kan je niet zonder een paar ViaVai sneakers. Want naast stijl zijn ze ook nog eens ontzettend comfortabel!  Met een uitneembaar leren voeten bed is dit echt de hemel voor je voeten!

Stijltips

Tegenwoordig kan je het zo gek maken als je zelf wil! Sneakers onder een jurkje, enkelboots onder een broek. Het maakt allemaal niet meer uit. Ik zelf hou ervan om stoer en vrouwelijk te combineren door bijvoorbeeld leer met zachte stoffen te combineren. Of sportief met elegant door een net plooirokje te combineren met panty en beenwarmers met een leuk paar sneakers zoals die van ViaVai. Hierdoor heb je een kleurrijk en stijlvol geheel!