Jas kopen van Woolrich

Ben je op zoek naar een nieuwe zomer jas? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie soft shell jas van het merk Woolrich. Een Woolrich jas is een jas dat is gemaakt voor outdoor activiteiten en voldoet aan de hoogste kwaliteit. Woolrich is namelijk in de US een van de bekendste producenten van het maken voor outdoor kleding. Het merk heeft veel ervaring met het maken van verschillen parka’s met een bontkraagmunts. Ook is het mogelijk om een Woolrich jas voor de zomer aan te schaffen, of voor een van de tussen seizoenen. Op de site van Hans Voortman kun je altijd wel een mooie Woolrich jas aanschaffen die aan jouw wensen voldoet.

Over het merk

Het merk zelf bestaat al een lange tijd en is opgericht in 1830. Het merk is ontstaan nadat de twee vrienden door middel van dieren wolen dekens gingen maken. Ook tijdens de oorlog zorgden deze dekens ervoor dat soldaten warm konden blijven. Later besloten ze daarom om een eigen fabriek te maken. Steeds meer mensen en arbeiders in de 20ste eeuw hadden behoefte aan kleding die warm viel maar daarnaast ook comfortabel was. Ook moest het bestendig zijn tegen zeer slechte weersomstandigheden. Op basis hiervan is het merk Woolrich ontstaan en de naam van het merk is dan ook een hint naar de plaats waarin het merk is ontstaan, namelijk de plaats woolrich in pensylvania.

Warme jassen

Wanneer je dus op zoek bent naar een warme jas voor tijdens de winter, dan is een woolrich jas dit zeker. Het merk maakt veel verschillende winterjassen met bontkraag en ook het materiaal van de jassen zelf is vaak erg warm. Ben je op zoek naar een jas voor de zomer? Kies dan bijvoorbeeld voor een don jack dat van een licht materiaal is gemaakt en daardoor ideaal is om mee te nemen. Een woolrich jas aanschaffen doe je het beste bij Hans Voortman waar je kunt kiezen uit een grote collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *