Wat zijn uw plannen met gelnagels?

Ik ben altijd gewend geweest om acrylnagels te laten zetten, jarenlang heb ik dat gedaan maar op een gegeven moment hoorde ik mijn vriendinnen het steeds meer hebben over gelnagels. Eerst vond ik het maar niets, maar toen ik eenmaal zag hoe het in zijn werk ging en wat het eindresultaat was, was ik ook verkocht en besloot ik om het eerst door iemand te laten doen maar daarna ben ik het voor mezelf gaan doen. Scheelt tijd en geld dacht ik zo. Gelnagels worden gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels en worden gebruikt als een versteviging voor de eigen nagels. Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels gelakt en door middel van een UV-lamp worden ze hard en blijven ze goed vast zitten. In het begin waren ze veel te dik toen ik net begon maar nu begin ik het al aardig onder de knie te krijgen en ben ik klaar binnen twee uur. De gelnagels zien er mooi uit en ik haal mijn spullen op de site nageldeco.nl waar ze UV-gel, color gel, gel penselen en gel tools verkopen. Ze verkopen allerlei soorten glitter voor de gelnagels in allemaal verschillende kleuren dus dat vond ik wel cute. De nagelgel zelf verkopen ze ook in allemaal verschillende kleuren. Ze verkopen voor de gelnagels ook een kleurenkaart maar dat is meer voor nagelstylistes denk ik zo. Ze hebben ook een gelnagels set op de site staan, waarbij je verschillende starters set hebt en een paar starters set met extra spullen erbij waaronder bijvoorbeeld een UV-lamp. De prijzen vind ik op zich best netjes, ze zijn niet super duur en eigenlijk gewoon wel betaalbaar. Mijn gelnagels worden steeds beter en het is een beetje verslavend om spullen op deze site te kopen. Onder de geltools vind u alle gereedschapjes die u nodig heeft om de gelnagels mooi te maken. Zelfs oefenvingers om lekker op te oefenen verkopen ze, is wel grappig, ik heb het eerst daarop geoefend en daarna ben ik het bij mezelf gaan doen.

Gelnagels of toch liever acryl?

Ik weet het niet, ik vind de gelnagels gebruiksvriendelijker en ook nagelvriendelijker denk ik. De acrylnagels blijven stiekem mijn favoriet maar ik ben ook echt wel gek geworden op de gel. De website is geweldig en verkoopt naast de gelnagel nagelspullen nog heel veel andere nagelspullen.

Ook interesse in nagels gekregen?

Ja, dan moet u zeker even gaan kijken op de website, want

  • Ze hebben een groot aanbod van nagelspullen.
  • Ze hebben betaalbare prijzen.
  • Ze weten waar ze het over hebben en u kunt vragen stellen aan de klantenservice.

Het is toch iets waar heel veel vrouwen in geïnteresseerd zijn denk ik, en het zelf doen kost uiteindelijk een stuk minder geld dan het laten doen. Zo had ik het in ieder geval bedacht en deze site heeft me enorm hierbij geholpen! Ik heb deze site gelijk aan mijn favorieten toegevoegd want ik had meteen in de gaten dat je  van goede huize moet komen wanneer je een betere leverancier wilt vinden. 

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *